Voor bedrijven.

Zoekt u een ervaren gedragsdeskundige voor complexe HR- en L&D-vraagstukken? Neem gerust contact op om kennis te maken en de mogelijkheden door te nemen.

Diensten


Deskundige begeleiding op het gebied van mens, werk en organisatie.

Trainingen

Interactieve, intensieve professionele vaardigheidstrainingen, zoals stressmanagement, communicatie en leiderschap. Analyse van het huidige L&D-beleid en -jaarprogramma  is ook mogelijk.


Lees meer

Consultancy

Tijdelijke ondersteuning op locatie voor acute en/of complexe problemen. Samen onderzoeken we de huidige en gewenste situatie, en hoe stap-voor-stap te verbeteren naar doelgerichte, prettige werkomstandigheden.


Lees meer

Interim-management

Goed management kan een team duidelijkheid en rust bieden. Teamleden moeten zich kunnen focussen op hun werk en op hun eigen doelen. Bel of mail gerust om te overleggen over uw vraag.


Lees meer

Trainingen


Goede trainingen zijn leerzaam en motiverend, en zorgen voor tastbare resultaten. Zowel teamleden als organisaties moeten profijt hebben van de trainingen. Niet alleen de 'losse' trainingen, maar ook het Learning & Development-beleid en het -jaarprogramma moeten aansluiten op de doelen van individuele teamleden, teams en de organisatie. 


Bijvoorbeeld: Een training 'leren leren' zorgt ervoor dat teamleden vaardigheden ontwikkelen, die ze bij alle toekomstige trainingen en certificeringen kunnen gebruiken. Het zou een mooie start van een jaarprogramma kunnen zijn. Een organisatie profiteert van personeel dat gemakkelijker up-to-date blijft met de laatste certificeringen en dat minder stress ervaart bij studie en examinering.


Naast 'leren leren' zijn er nog tal van professionele vaardigheidstrainingen die iemands effectiviteit en welzijn verbeteren. Vraag me gerust naar de mogelijkheden!

Consultancy


Je kan je op vanalles voorbereiden, maar er zijn altijd die 'unknown unknowns', die veel tijd, geld en energie kosten. Denk aan het plotselinge vertrek van teamleden of een project dat maar niet van de grond komt, of wellicht een project dat juist sneller gaat dan verwacht en waarbij je moet opschalen om het momentum te houden. Tijdelijke ondersteuning van je team door middel van consultancy kan een uitweg bieden.


We onderzoeken de huidige en gewenste situatie, en hoe we de huidige situatie stap-voor-stap kunnen verbeteren. Afhankelijk van uw vraag, help ik ook bij de uitvoering van bijvoorbeeld het veranderproces en de ontwikkeling die het team dan doormaakt. Uiteindelijk is het de bedoeling dat het team weer zelf vooruit kan en plezier heeft in de werkzaamheden. Neem gerust contact met me op om van gedachten te wisselen over uw vraag, ook als u twijfelt wat op dit moment haalbaar is.

Interim-management


Goed management wordt soms erg onderschat. Teamleden zoeken duidelijkheid over de kaders van hun werk en over de te behalen doelstellingen, of zij willen doelgericht aan de slag, maar lopen tegen bepaalde praktische problemen aan. Bij afwezigheid van een leidinggevende, kan interim-management het team assisteren bij het behalen van hun doelstellingen. Het oprichten van een nieuw team en een nieuwe afdeling of het ontwikkelen van een nieuwe commerciĆ«le activiteit kan ook ander leiderschap vereisen, waardoor interim-management geschikter is dan het direct aanstellen van een vaste kracht. 


Leg gerust uw vraag aan me voor als u benieuwd bent naar de mogelijkheden en van gedachten wilt wisselen over de huidige situatie.

Neem gerust contact op!


Een eerste kennismaking is gratis en vrijblijvend.