Coaching.

Behaal je doelen op een prettige en efficiënte manier. Jezelf ontwikkelen is leuk en inspirerend, en hoeft zeker niet ten koste te gaan van je privéleven en werk.

Algemene informatie

Online


Afspraken vinden plaats middels videobellen (bijv. Zoom). Videobellen scheelt tijd en maakt het makkelijker om samen af te spreken.

Duur & prijs


Afspraken duren doorgaans 45 minuten, maar het hangt er natuurlijk ook af van wat je prettig vindt. Per uur hanteer ik een tarief van 150 euro.


Frequentie


Hoe vaak we afspreken, hangt af van je vraag en je voorkeuren. Meestal is het voldoende om eens per twee weken af te spreken. Elke afspraak hoort zinvol te zijn.

Voor wie?


Veel professionals hebben behoefte aan verbinding met anderen, continue ontwikkeling, en balans in werk- en privéleven. Daar staat tegenover dat professionals vaak een druk bestaan, weinig tijd en veel doelen hebben. 


Ik kan je prima helpen bij vragen, zoals:


    • Hoe behaal ik mijn professionele en persoonlijke doelen?
    • Hoe hou ik een gezonde werk-privé-balans?
    • Hoe ga ik beter om met stress?
    • Hoe voorkom ik uitstelgedrag?
    • Hoe motiveer ik mijn team en/of mezelf?

Welke werkwijze wordt gebruikt?


Jij bent expert in je vakgebied en je kent jezelf het best. Als psycholoog weet ik veel op het gebied van gedrag, denken en gevoel. Samen onderzoeken we hoe je op een duurzame, prettige en efficiënte manier je doelen bereikt.


Ik gebruik evidence-based psychologische coaching. Dat wil zeggen dat er een werkwijze gehanteerd wordt die bewezen effectief is, zoals oplossingsgerichte en cognitieve gedragscoaching. Het belangrijkste is dat het past bij jou en dat het je helpt. Geef dus ook gerust aan wat je wel/niet helpend vindt.


Een transparante werkwijze en eerlijkheid zijn belangrijk voor een goede werkrelatie. Ik stuur je na elke afspraak een kort verslag per mail, zodat jij ook weet wat ik aan rapportage bijhoud.

Hoe gaat het proces na aanmelding verder?


Je kan een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek (15 minuten) plannen. We kijken dan kort naar je vraag, of het gesprek je bevalt en of ik je met je vraag kan helpen. 


Als het je bevalt en ik kan je helpen met je vraag, maken we een nieuwe afspraak. In die afspraak bespreken we je vraag, de achtergrond  en wat je idealiter wil bereiken concreter. Samen stellen we een coachplan op. Natuurlijk kan je het coachplan later ook wijzigen.


Als het coachplan af is, kunnen we aan de slag. Sommige vragen zijn in twee tot drie afspraken opgelost. Andere vragen kunnen een aantal maanden of langer duren. We evalueren regelmatig hoe het coachplan verloopt. Zo weten we of we samen op de goede weg zitten!

 

Neem gerust contact op!


Een eerste kennismaking van 15 minuten is gratis en vrijblijvend.