Over mij.

Als Arbeid- & Organisatiepsycholoog vind ik het prachtig hoe ieders inbreng een organisatiecultuur beïnvloedt en bepaalt. Mensen hebben hun eigen prioriteiten en interesses, en werken tegelijkertijd hard aan een gezamenlijk doel. Specialistische ondersteuning van een psycholoog is vaak cruciaal bij het bouwen aan een constructieve samenwerking tussen individuen, teams en organisaties. Niet alleen kan het tot meer commerciële successen voor organisaties leiden, het is ook prettiger werken voor de teams en individuele teamleden.


In 2006 startte ik mijn studie Psychologie. Een goede keuze. Ik vond het zo interessant dat ik veel extra vakken volgde en congressen bezocht. Uiteindelijk heb ik twee masterprogramma’s gevolgd, en ben ik afgestudeerd in de Arbeid- & Organisatiepsychologie en in de Klinische & Gezondheidspsychologie. Na mijn studies ben ik in ons voormalig familiebedrijf aan de slag gegaan, een IT-consultancybedrijf met 150 medewerkers. Vanaf het begin hield ik me bezig met het ontwikkelen van trainingen en programma’s op het gebied van persoonlijke en professionele vaardigheden. Ook begeleidde ik professionals bij uitdagingen die zij op werk of privé ondervonden. Als een van de eerste IT-bedrijven in Nederland heb ik samen met mijn fantastische team destijds, een Academy opgericht, waarin we meer dan 50 trainees en stagiairs opgeleid hebben. Verder ben ik geregistreerd Supervisor NIP voor Arbeid- & Organisatiepsychologen, en heb ik diverse nascholingen succesvol afgerond, zoals cognitieve gedragstherapie, schema-therapie, EMDR, oplossingsgerichte gespreksvoering, oplossingsgerichte coaching, duurzame inzetbaarheid, en motiverende gespreksvoering.


In 2021 werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en eens een andere omgeving. Ik begon aan de Executive MBA aan de Universiteit van Rotterdam en de Universiteit Keulen, een programma dat ik inmiddels succesvol heb voltooid. Daarbij leek het me tof om door te zetten wat ik al meer dan 12 jaar met veel plezier doe, namelijk het begeleiden van professionals, teams en organisaties bij het behalen van hun doelen. Daarom ben ik Coach Base begonnen.


Voor elke professional is een gezonde werk-privé balans van belang. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om veel te sporten, denk aan beachvolleybal en survival run training.

Registerpsycholoog NIP / Arbeid & Organisatie

Nederlands Instituut van Psychologen

Missie

Door gebruik te maken van evidence-based psychologische coaching, hoop ik mensen en bedrijven te helpen bij het behalen van hun doelen. Ik streef ernaar om zo transparant en toegankelijk mogelijk te werken. Wachtlijsten zijn echt niet de bedoeling, dus neem gerust contact op als je liever een andere datum of tijd afspreekt dan beschikbaar lijkt.